Kanali zyrtar në GR-news i Oxygen Show
Official GR-news Channel of Oxygen Show
Oxygen Show ka filluar të emetohet në muajin mars të vitit 2008. Program i pasur me humor, muzikë si dhe mysafirë të zgjedhur.
Emisioni shfaqet çdo të shtunë duke filluar nga ora 21:00 në Klan Kosova
Repriza - Çdo të diel nga ora 15:00 në Klan Kosova

  • 212
  • 7 201 680

Σχόλια